3 dages fordybelsespakke

Hvor langt kan vi egentlig komme på 3 dage?
Med fuld FOKUS kan vi komme rigtig langt!

Med fordybelsespakken er jeg din og virksomhedens sparringspartner i 3 hele dage.
Jeg vil anbefale at du rydder tid i kalenderen til det tætte samarbejde. Du får klart de bedste resultater hvis du investerer din tid sammen med mig.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Sparring og rådgivning omkring samspillet mellem mine 3 kerneområder:

  • Vækst og udvikling
  • Mennesker og arbejdsglæde
  • De fysiske rammer ude og inde

Jeg er skarp til at lave visuelle modeller og skabeloner der gør arbejdsprocessen til en leg. Typisk tager jeg en kompleks problemstilling og omdanner den til grafiske skabeloner der stiller spørgsmål og skaber udvikling og fremdrift.

Det kan være du er leder og ønsker at forbedre opgaveløsningen i din afdeling.
Her kan jeg være din sparringspartner og sikre den røde tråd igennem de løsninger vi finder frem til i fællesskab. Vi arbejder tæt sammen og efter 3 dage står du med en køreklar plan der er klar til implementering. Formentlig har du allerede sat de første nye skibe i søen i løbet af vores 3 dages fokuserede samarbejde.

Det kan også være du er HR chef og ønsker at afholde interne workshops i virksomheden. På 3 fokuserede dage kan vi nå at tilrettelægge hele workshoppen så den er køreklar og til at håndtere for dig. Vi sætter mål og udtænker koncept. Vi finder de rette opgaver så der skabes flow igennem workshoppen. Vi laver skabeloner til præsentationsmateriale og øvelser så det er nemt at gå til for dig. Efter vores 3 dage sammen vil du føle dig klar til at afholde din egen gennemarbejdede workshop. Skræddersyet fra bunden og tilpasset lige præcis din målsætning og din deltagergruppe.

Eller måske er du teamleder og ønsker at eksperimentere med hvordan den fysiske indretning bedre kan understøtte opgaveløsningen. Vi har alle måtte tilpasse vores arbejdshverdag gennem de seneste år og for mange har ønsket om en mere fleksibel hverdag holdt ved.
Hvordan understøtter arbejdspladsen bedst dette?
Hvordan kan den måde vi indretter vores rum gøre os godt?
Hvordan kan de fysiske rammer bliver en positiv medspiller – snarere end en begrænsning?

Prisen for din 3 dages fordybelsespakke er 24.500,- ex moms